İnsanlar her ne kadar hastalık haline gelmişçesine kripto para birimleri edinmeye başlamış olsalar da, bu insanların büyük bir çoğunluğu tam olarak ne yaptıklarını bilmiyor. Alpha platformu da bunu değiştirmek istiyor. Platformun hedefi tecrübesiz yatırımcıları kullanıcıları haline getirip onları kripto dünyası hakkında rasyonel kararlar alabilen bilinçli yatırımcılar haline getirmek. Bu noktada gerçekten kullanıcı dostu olan ilk kripto para birimini yaratıyorlar.
Platformun Kullanıcıya Sağlayacağı Yararlar
  1. Blok zinciri teknolojisinin temellerini ve bu yeniliğin kaynağını öğrenmek. Geçmiş ve geleceği anlayıp kazançlar elde edebilmek.
  2. Scam (dolandırıcı) siteleri ortaya çıkaran taktikleri ve güvenli yöntemleri öğrenmek. Alpha platformu kullanarak kripto aleminde güvende kalacaksınız.
  3. Kripto paralarınızla borsada, madencilikte vs. nasıl işlem yapacağınızı öğrenin.
    Alpha platformu, kripto para birimleri arasında öğrenmeye teşvik eden ilk platformdur. Başka hiçbir platform, ders katılımcılarına ödül talep etmez. Bu sebeple yeni kullanıcıların blok zinciri dünyasında öğrenimlerine devam etmeleri için bir sebepleri var.
    Cüzdan Hesabı Açmak
    Kullanıcılar güvenli bir hesap oluşturur ve ilk cüzdan hesaplarını böylelikle açarlar. Cüzdan hesabı açıldıktan sonra ilk Alpha Token'lerini depolayabilirler.
    Madencilik ve Borsacılık
    Kripto birimlerin madenciliği ve borsacılığı da ayrıca öğretilmelidir. Kurs bittikten sonra her katılımcı her tip kripto para birimi ile aktif olarak başa çıkabilecek durumda olmalıdır.
    Blok Zinciri
    Kullanıcılar blok zinciri teknolojisi arkasında yatan temelleri öğrenecekler ve teknolojinin nasıl işlediğini anlayacaklar. Gerektiği zaman diğer blok zinciri şirketlerinden faydalanabilmeye hazır olacaklar.
    ICO Yol Haritası
    2018 İlk Çeyrek - Alpha token coinmarketcap'te listelenecek.
    2018 İkinci Çeyrek - Whitepaper yayınlanacak ve ilk pazarlama kampanyası yerini alacak.
    2018 Üçüncü Çeyrek - Alpha platformunun full sürümü yayınlanmış olacak ve kullanıcılar artık derslere girerek Alpha Token kazanmaya başlayacaklar.
    2018 Son Çeyrek - Ortaklık anlaşmaları yapılacak.
    2019 İlk Çeyrek - Platformun birkaç dile çevirisi yapılacak, platformun pazarlamasına odaklanılacak, yeni kurslar premium kurslarla beraber eklenecek.
    Alpha Token Hakkında
    Ethereum blok zinciri üzerine kurulacak ve onun aynı işlem hızına, güvenliğe ve uyumluluğa sahip olacak.
    Token Sembolü: ALPHA
    Token Miktarı: 420.000.000
    ERC20 Standardında.
    Kripto dünyasında yapacağınız işlemler hakkında tam olarak bilgi sahibi değilseniz, eksikleriniz olduğunu düşünüyorsanız ve çevrenizde size bu konularda eğitim verebilecek insanlar yoksa, bu platform hayatınızı kurtarabilir. Eğer platform hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
ICO Web Sitesi : https://www.alpha-platform.com

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

Comments

Popular posts from this blog

Eternal Trusts

DIGIPHARM

UCHIT